Menu

Teamlead Warehouse

Sta je wel eens stil bij wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje de weg op gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is een integrator van hybride intralogistieke systemen binnen magazijnen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Skechers, Estée Lauder, Blokker, HEMA, Picnic en Coolblue. Mede dankzij onze systemen én onze medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.

Wij analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware. Wil jij verantwoordelijk zijn voor de logistiek binnen Inther Group? Solliciteer dan direct! 

Dit is jouw werk. 

Als Teamlead Warehouse ben jij verantwoordelijk voor de logistiek van onze hele organisatie. Dit betreft zowel de interne logistiek richting assemblage (aanleveren van materialen voor montage, verpakken en verladen) als de inkomende en uitgaande stromen voor onze projectorganisatie en klanten. Je stuurt direct 5 vaste medewerkers én een flexibele schil van vijf personen aan.

Een greep uit jouw taken als Teamlead: 

  Je bent verantwoordelijk voor ons ERP systeem, stockcontrol en de gehele pickstroom;
›  Je onderhoudt contacten met Inkoop voor het verbeteren van de inkomende goederenstroom, zoals de levertijden en manieren van aanleveren;
  Je denkt mee over onze nieuwe warehouse lay-out die op korte termijn ook gerealiseerd gaat worden;
›  Qua retourenstroom is er nog wist te behalen, jij weet de bottlenecks te vinden en pakt ze aan;
  De kwaliteit van het voorraadbeheer is jouw verantwoordelijkheid;
›  Je realiseert een effectief en efficiënt roulatiesysteem onder jouw medewerkers, coördineert de werkzaamheden en maakt de warehouse planning;
  Je denkt actief mee over mogelijkheden en lost acute problemen op.

Kortom; een diverse rol met mooie projecten in het verschiet! 

Dit is jouw verhaal. 

Je voelt je helemaal thuis in een rol met veel vrijheid en zelfstandigheid. Aangezien je al in een vergelijkbare rol ervaring hebt opgedaan, heb jij geleerd stevig in je schoenen te staan. Als teamlead ben jij een echte coach, je vindt het belangrijk om je collega's te stimuleren en ze naar het volgende niveau te tillen. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent trots als de logistieke operatie op rolletjes verloopt. We vinden het belangrijke dat je onderstaande met je mee brengt:

›  Een afgeronde Mbo-niveau 4 of hbo-opleiding met studierichting Logistiek;
  Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;
›  Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  In het bezit van een geldig heftruck en EPT-certificaat.

Dit krijg je van ons. 

Als Teamlead Warehouse verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de €2.500,- en €3.565,- bruto per maand. Verder bieden wij jou:

  Vrijheid en eigen initiatief voor het invullen van je functie in een groeiend en internationaal actieve organisatie;
›  30 vakantiedagen, waarvan 3 jaarlijks collectief vastgelegde sluitingsdagen;
›  Werken in dagdienst;
  Opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied;
  Jaarlijks €140,- netto vitaliteitsbudget voor jouw sportabonnement en/of -benodigdheden;
  Iedere dag een uitgebreid lunchbuffet met o.a. vers afgebakte broodjes. Wil je daarna nog wat energie kwijt? 
›  Iedere vrijdagmiddag een borrel in onze Inther bar, legendarische Inther-parties en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis. 

Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarop we met elkaar omgaan. Wij staan voor een prettige, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. Wij houden van successen vieren en als team plezier hebben in ons werk. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Wij zijn een enthousiast team dat voor gedegen resultaten gaat. Hiervoor krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en investeren we ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Je wordt onderdeel van team Logistics & Assembly en rapporteert aan onze Manager Operations Ramon, die jouw coach zal zijn. Hij gebruikt graag ook jouw input en creativiteit!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan snel via onderstaande "Apply" button! Heb je vooraf nog vragen, neem dan gerust contact met mij op: Loes Duffhues ?+31 (0)6 2968 1750 en/of kijk op onze website www.inthergroup.com. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!