Menu

Stage Mechatronica

Mede dankzij onze systemen kunnen onze toonaangevende klanten hun belofte “vandaag besteld, morgen in huis” waarmaken.
Daar leveren onze medewerkers én stagiaires een belangrijke bijdrage aan.


Ben jij vanaf januari/februari 2023 op zoek naar een uitdagende afstudeerstage binnen een jong, informeel en innovatief bedrijf?
Kom dan afstuderen bij Inther Group in Venray!

Dit is jouw opdracht.

In deze opdracht ga je een schaalmodel ontwerpen, bouwen en programmeren. Nadat je een aantal klanten hebt bezocht en verschillende intralogistieke oplossingen en technologieën in de praktijk bestudeerd hebt ga je aan de slag met het ontwerp van een (deel)systeem. Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen welke (deel)systeem je gaat realiseren. Een systeem bestaat bijvoorbeeld uit conveyors, een storage and retrievel systeem, picking oplossing etc. Aan het einde van de opdracht lever jij een werkend schaalmodel op!
   Onderzoek naar de intralogistieke oplossingen die Inther realiseert
›   Formuleren van het eisen en wensen pakket
›   Ontwerpen van het schaalmodel in een CAD programma (Solidworks, Inventor, Autocad)
   Inkopen van alle benodigde materialen
›   Ontwerpen van de sensoren en actuatoren lay-out
›  Ontwikkelen van de PLC software
›   Fysiek bouwen en commissioning van het schaalmodel

Dit is jouw verhaal.

Als stagiaire verwachten wij van jou dat je proactief, leergierig en initiatiefrijk bent. Jij bent altijd op zoek naar verbetering en bent niet bang om vragen te stellen. Verder vragen we van jou:
›  Hbo werk- en denkniveau met een relevante studierichting zoals Mechatronica;
  Affiniteit met logistieke automatisering;
›  Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit krijg je van ons.

Binnen Inther bieden we jou een uitdagende stage binnen een jonge, informele en innovatieve omgeving. Binnen de afdeling krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjes denken maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.
Verder bieden wij jou:
›  Marktconforme stagevergoeding;
›  Eigen werkplek met een laptop;
›  Wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Het team.

Service is een belangrijke onderscheidende factor van Inther Group. Het service team bestaat uit ongeveer 45 medewerkers die 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar staan voor onze klanten. Dankzij directe ondersteuning door gekwalificeerd servicepersoneel, bestaande uit onder andere software engineers, PLC engineers en elektromechanische engineers, is de klant verzekerd van optimale ondersteuning en de maximale beschikbaarheid en performance van het systeem.

 

Bij Inther kom je thuis.

Kom je bij ons stage lopen? Dan werk je met professionele en gezellige collega’s aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek. Want die hebben we! Iedere dag werken we met trots aan logistieke projecten over de hele wereld, waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten.

Beeld je eens in, je bestelt bij de HEMA een paar sokken. Wist je dat jouw sokken dan een hele reis - over de systemen van Inther- doorlopen, voordat ze bij jou op de deurmat liggen? Om tot de realisatie van deze projecten te komen hebben we natuurlijk onze verschillende professionals nodig; van sales engineers tot projectmanagers, van software engineers tot PLC engineers en van assembly operators tot de monteurs die ons systeem daadwerkelijk installeren. Jouw frisse blik kunnen we daar goed bij gebruiken!

Al zin om de uitdaging bij ons aan te gaan?! Klik dan op de 'solliciteren' button!