Menu

Stage lopen bij Inther Group

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage binnen een jong, informeel en innovatief bedrijf? Wij kunnen je expertise en frisse blik goed gebruiken!

Binnen Inther Group staan wij open voor al je toffe ideeën en tillen we samen jouw kennis naar een hoger niveau.

Interesse? Lees dan snel verder.

Dit is jouw opdracht.

Als stagiaire binnen Inther Group ga je aan de slag op een van onze afdelingen (Software, Engineering, Projects, Service, Sales of een van de stafafdelingen). Dit is natuurlijk afhankelijk van de opdracht en studierichting. We kijken samen met jou hoe we invulling kunnen geven aan jouw stage of afstuderen. Je krijgt tijdens de stage een begeleider die jou meeneemt binnen Inther en je begeleiding en bijsturing geeft. Natuurlijk kun je ook bij een van de andere collega’s terecht!

Dit is jouw verhaal.

Als stagiaire verwachten wij van jou dat je proactief, leergierig en initiatiefrijk bent. Jij bent altijd op zoek naar verbetering en bent niet bang om vragen te stellen.
Verder vragen we van jou:
  Hbo werk- en denkniveau;
›  Affiniteit met logistieke automatisering;
›  Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
›  Je woont in een straal van 30 km rondom ons hoofdkantoor in Venray.

Dit krijg je van ons.

Binnen Inther bieden we jou een uitdagende stage binnen een jonge, informele en innovatieve omgeving. Binnen de afdeling krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjes denken, maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.
Verder bieden wij jou:
›  Marktconforme stagevergoeding;
›  Eigen werkplek met een laptop;
›  Wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis.

Kom je bij ons stage lopen? Dan werk je met professionele en gezellige collega’s aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek. Want die hebben we!

Iedere dag werken we met trots aan logistieke projecten over de hele wereld, waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Beeld je eens in, je bestelt bij de HEMA een paar sokken. Wist je dat jouw sokken dan een hele reis, over de systemen van Inther, doorlopen voordat ze bij jou op de deurmat liggen? Om tot de realisatie van deze projecten te komen hebben we natuurlijk onze verschillende professionals nodig; van sales engineers tot projectmanagers, van software engineers tot PLC engineers en van assembly operators tot de monteurs die ons systeem daadwerkelijk installeren. Jouw frisse blik kunnen we daar goed bij gebruiken!

Al zin om de uitdaging bij ons aan te gaan? Klik dan op de 'Solliciteren' button!