Menu

Stage Online Marketing

Wij zijn Inther Group. Wij zorgen ervoor dat jouw online bestellingen snel en foutloos worden verstuurd. Mede dankzij onze intralogistieke systemen – én onze medewerkers en stagiair(e)s – maken onze toonaangevende klanten hun belofte “vandaag besteld, morgen in huis” dagelijks waar.


Om onze ambities te realiseren zijn er momenteel veel werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie, waarbij wij jouw hulp kunnen gebruiken. Zo hebben we onlangs een nieuwe website gelanceerd, een nieuw nieuwsbriefsysteem en is het nodig dat onze SEO, SEA en online advertentiecampagnes grondig worden doorgelicht en verbeterd. Tijdens jouw stage komen dus heel veel aspecten van online marketing voorbij, zodat je brede praktijkkennis opdoet.

Dit is jouw opdracht.

Samen met en onder begeleiding van onze Marketing Manager en externe online professional stel je leerdoelen voor jezelf op die je aan het eind van je stage behaald wilt hebben, zodat je na je stage bij ons met meer kennis vertrekt dan toen je binnenkwam. Daarbij kijken we natuurlijk ook samen naar de vereiste competenties die je vanuit je studie moet aantonen.

Op basis van deze leerdoelen en vereiste competenties bepalen we welke werkzaamheden of afstudeeropdracht je gaat oppakken op de volgende gebieden:
 De kwaliteit van de content en inrichting van META informatie op onze (nieuwe) websites (Nederlands- en Engelstalig, idealiter ook Duitstalig) verbeteren met het oog op optimale SEO;
 Social media content verzamelen en campagnes bedenken, uitvoeren, monitoren en evalueren op m.n. LinkedIn;
 Analyserende, adviserende, ondersteunende en/of uitvoerende werkzaamheden verrichten op het gebied van SEA en online advertentiecampagnes;
 Email/nieuwsbriefcampagnes bedenken, uitvoeren en monitoren/evalueren;
 Adviesgevende rapportages maken en analyseren uit Google Analytics;
 En natuurlijk al je eigen creatieve ideeën inbrengen!

Kortom, een leerzame stage waarbij je directe praktijkervaring opdoet op het gebied van online marketing.

Dit is jouw verhaal.

Als stagiair(e) verwachten wij van jou dat je proactief, leergierig en zelfstandig bent. Jij bent altijd op zoek naar verbetering en bent niet bang om vragen te stellen. Verder neem je mee:

  HBO/WO werk- en denkniveau, met een relevante studierichting zoals Online/Digital Marketing;
›  Een goede dosis creativiteit en analytisch vermogen;
  Je bent een enthousiaste teamplayer, innovatief en vindt het leuk om kennis te delen en te presenteren;
›  Je bent bekend met (de algoritmen van) met name LinkedIn en weet je weg te vinden in Google Analytics;
›  Relevante werkervaring in digital marketing is geen must, ervaring/kennis met een eigen website of bijbaan is wel een pluspunt;
›  Je schrijft gemakkelijk en foutloos met goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
›  Je woont in een straal van ± 30 km rondom ons hoofdkantoor in Venray.

Dit krijg je van ons.

Binnen Inther bieden we jou een uitdagende stage binnen een jonge, informele en innovatieve omgeving. Binnen de marketingafdeling krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjes-denken, maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.
Verder krijg je:
›  Een aantrekkelijke stagevergoeding;
›  Een uitdagende en leerzame stage;
›  Een eigen werkplek met een laptop;
›  Wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis.

Inther Group is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij zijn trots om wereldwijd complete logistieke projecten te realiseren waarbij we distributiecentra en magazijnen helemaal inrichten. Werken bij Inther is werken met professionele collega's aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek. Buiten dat is Inther Group altijd op zoek naar talent. Wij besteden veel aandacht aan uiteenlopende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze afstudeerders, vakspecialisten en aankomende projectleiders.

Ben jij vanaf september 2023 op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage binnen een jong, informeel en internationaal bedrijf? Kom dan stagelopen of afstuderen bij Inther Group in Venray en solliciteer direct online met jouw CV en originele motivatie. Wij gaan graag met jou in gesprek!