Menu

Stage MBO Techniek

Wist je dat wij er bij Inther Group voor zorgen dat jij jouw online bestelling morgen in huis hebt? Met onze intralogistieke oplossingen leveren we een belangrijke bijdrage aan het bestelproces van o.a. HEMA, Blokker en Skechers. En daar kan jij aan meewerken!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage binnen een jong, informeel en innovatief bedrijf? Kom dan stage lopen bij onze klant HEMA in Utrecht!

Dit is jouw stage.

Als stagiaire ga je aan de slag in ons team van 5 Resident Engineers (technische dienst), op locatie bij HEMA in Utrecht.

›  Jij ondersteunt onze Resident Engineers tijdens (preventieve en correctieve) onderhoudswerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd aan geïnstalleerde apparatuur, zoals kranen, shuttles, conveyors, dozensluiters en automatische applicatie machines.
›  Samen zorgen jullie ervoor het draaiende houden van het systeem en het oplossen van alle voorkomende mechanische- en elektrotechnische storingen.

Dit is jouw verhaal.

Ben jij proactief, leergierig en graag met techniek bezig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Daarnaast waarderen we het als je altijd op zoek bent naar verbetering en niet bang bent om vragen te stellen. Verder heb je:
  Mbo werk- en denkniveau richting Techniek of Engineering;
›  Goede kennis van de Nederlandse taal, bij voorkeur ook van de Engelse taal.

Dit krijg je van ons.

Een uitdagende en leerzame stage binnen een jonge, informele en innovatieve omgeving;
Ruimte om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf te halen;
Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand.

Bij Inther kom je thuis.

Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarop we met elkaar omgaan. Wij staan voor een prettige, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. Wij houden van successen vieren en als team plezier hebben in ons werk. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Wij zijn een enthousiast team dat voor gedegen resultaten gaat. Hiervoor krijg je veel ruimte voor eigeninitiatief en investeren we ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Je gaat stage lopen bij HEMA op locatie in Utrecht. Elke dienst draai je samen met een Inther collega, waarbij je onderdeel wordt van een team van totaal 5 Resident Engineers. Daarnaast maak jij ook onderdeel uit van Team Service van Inther Group in Venray, welke regelmatig langs komen op locatie.