Menu

Open sollicitatie

Sta je er wel eens bij stil wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is levert intralogistieke systemen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Blokker, HEMA, Estée Lauder, DHL en Coolblue. Mede dankzij onze systemen én onze enthousiaste medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.

 

Wij analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen in magazijnen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware. We groeien hard en hebben de ambitie om nog verder door te groeien binnen de Europese markt en daar hebben we jóu bij nodig!

Wat zoeken wij?

Inmiddels werken er bij Inther Group ruim 300 medewerkers verdeeld over 5 landen. Naast ons hoofkantoor in Venray hebben we kantoren in Duitsland, België, Moldavië, China en de Verenigde Staten. Onze projecten zijn over de hele wereld te vinden.

Omdat we continu en snel groeien, zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega's en stagiairs. Je kunt bij ons aan de slag op meerdere afdelingen, waaronder; Sales, Service, Finance, HR, Inkoop, IT, Secretariaat, marekting, Projectmanagement, Installatie en Engineering (software, hardware, enz.).

Is er momenteel geen passende vacature beschikbaar? Stuur ons dan een open sollicitatie via onderstaande solliciteren button. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Dit is jouw verhaal.

  Je voelt je helemaal thuis in een jonge en informele organisatie in een technische omgeving. Daarbij ga je voor kwaliteit in alles wat je doet;
  Afhankelijk van je functie heb je technische kennis/affiniteit;
›  Wij opereren internationaal, dus een goede kennis van Engels in woord en geschrift is gewenst;
  We zoeken ambitieuze, enthousiaste en resultaatgerichte teamplayers. Je wilt graag successen behalen en je voelt je medeverantwoordelijk om mee te bouwen aan onze toekomst en om het bedrijf verder te professionaliseren. 

Dit krijg je van ons.

  Veel vrijheid voor het invullen van jouw eigen rol;
›  27 vakantiedagen plus 3 collectieve sluitingsdagen (deze worden jaarlijks vastgelegd);
  Opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied, afhankelijk van waar jij jezelf op wil ontwikkelen;
  Een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
  Een vitaliteitsbudget van € 140,- netto per jaar te gebruiken voor jouw sport abonnement of sport benodigdheden;
›  Iedere dag verse lunch met broodjes in onze kantine waar wij een bijdrage aan leveren;
›  Wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis.

Inther Group is een integrator van hybride intralogistieke systemen binnen magazijnen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Blokker, HEMA, Skechers, Picnic en Coolblue. Wij zorgen er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken. We analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware.
Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarop we met elkaar omgaan. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je vooraf nog vragen, neem dan gewoon contact met ons op via 0478-502575 en/of kijk op onze website www.inthergroup.com. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!