Menu

Online Marketing Medewerker

Sta je er wel eens bij stil wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is levert intralogistieke systemen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Blokker, HEMA, Estée Lauder, Skechers, Picnic, DHL en Coolblue. Mede dankzij onze systemen én onze enthousiaste medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.

 

Wij ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om producten in magazijnen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware. We hebben de ambitie om hard door te groeien binnen de Europese markt en daar hebben we jóu bij nodig!

Dit is jouw werk

Je hebt een scherp oog voor (en maakt binnen en buiten de organisatie voortdurend jacht op) veel mogelijk relevante en interessante content in de breedste zin van het woord. Hiermee vul je onze online kanalen (zoals social media en websites) en verstuur je succesvolle nieuwsbrieven de wereld in. Je hart gaat dan ook sneller kloppen van het schrijven van energieke boodschappen aan zowel de buitenwereld als de interne organisatie om ons imago en onze naamsbekendheid en positionering te verbeteren.

Je maakt hiervoor vooraf een jaarlijkse online marketingplan op basis van de algemene marketingstrategie. Vervolgens voer je die ook uit in verschillende interne en externe online marketing- en communicatieactiviteiten en -campagnes (incl. SEO & SEA/Google Adwords, Facebook en LinkedIn ads en andere paid online media).

Razend nieuwsgierig naar de effecten en resultaten daarvan ga je daarna enthousiast aan de slag met allerlei analyses en statistieken (zoals Google Analytics), omdat je het de volgende keer nóg beter wilt doen.

Tenslotte ondersteun je waar nodig je marketingcollega’s, want er is genoeg te doen en geen dag is hetzelfde!

Dit is jouw verhaal

Vrienden en collega’s vinden jou analytisch erg sterk en bewonderen je enthousiasme en proactiviteit. Je laat je niet snel uit het veld slaan, want vanwege actualiteiten die kunnen spelen, ontstaat er ook wel eens tijdsdruk. Je vindt het leuk om in een jonge en dynamische omgeving te werken, waarin veel tegelijk gebeurt. Als je je verder ook nog in het volgende herkent, dan weet je meteen: dit is mijn volgende uitdaging!

  • HBO-opleiding richting online Marketing en Communicatie en/of ong. 2-6 jaar relevante ervaring op dat niveau in een B2B omgeving;
  • Je bent marktgericht en hebt snel commercieel inzicht in wat wel en niet aanslaat;
  • Je bent helemaal into digitale media en SEO en SEA, en Google Analytics en statische rapportages pluk je met alle liefde helemaal fijn om tot op de bodem uit te zoeken hoe je jouw werk kunt verbeteren;
  • Je bent sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband en samen met andere teams en externe partijen te werken;
  • Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een sterke pré.

Dit krijg je van ons

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring verdien je als Online Marketeer bij ons tussen € 3.200,- en € 4.700,- bruto per maand op fulltime basis. Parttime (min. 32 uur) is eventueel bespreekbaar.

Dit vind je daarnaast vast ook belangrijk om te krijgen:

  • Veel vrijheid en eigeninitiatief voor het invullen van jouw eigen functie in een groeiend internationaal bedrijf met enthousiaste, veelal jonge collega’s;
  • 30 vakantiedagen (op fulltime basis), waarvan 3 jaarlijks collectief vastgelegde sluitingsdagen;
  • Jaarlijks netto €140 vitaliteitsbudget voor jouw sportabonnement en/of -benodigdheden;
  • Een aanzienlijke bijdrage van Inther aan een uitgebreid lunchbuffet in onze eigen kantine met o.a. vers afgebakken broodjes en dagelijks een andere snack;
  • Meerdere bedrijfsfeestjes per jaar, wekelijkse vrijdagmiddagborrels, legendarische Inther-parties en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis!

Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarmee we met elkaar omgaan. Wij staan voor een prettige, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. We vieren successen en hebben als team plezier in ons werk. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij andere bedrijven eindigt, begint die pas bij Inther! Maar we gaan ook voor gedegen resultaten. Hiervoor krijg je veel ruimte voor eigeninitiatief en we investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Je maakt deel uit van een leuk marketingteam dat onder leiding van Raymond wordt uitgebouwd. Onze Marketingafdeling is onmisbaar voor een sterke naamsbekendheid en een positief imago in de markt. We werken daarom momenteel hard aan onze internationale (online) marketing en communicatie van Inther vanuit een gedegen plan en daar gebruiken we ook graag jouw ervaring, input en creativiteit voor!

Lijkt dit jou een leuke uitdaging en wil je ook graag deel uitmaken van ons Marketingteam? Solliciteer dan snel online met een enthousiaste motivatie!