Menu

Marketing & Communicatie Medewerker

Sta je er wel eens bij stil wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is levert intralogistieke systemen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Blokker, HEMA, Estée Lauder, DHL en Coolblue. Mede dankzij onze systemen én onze enthousiaste medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.

 

Wij analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen in magazijnen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware. We groeien hard en hebben de ambitie om nog verder door te groeien binnen de Europese markt en daar hebben we jóu bij nodig!

 

Dit is jouw werk. 

Als Marketing & Communicatiemedewerker, om het maar eens afgezaagd te zeggen, is geen werkdag hetzelfde (maar dat is dus echt zo). In deze afwisselende functie hou jij je o.a. bezig met interne en externe offline en online marketing- en communicatieactiviteiten. Je initieert deze, zorgt voor de grafische vormgeving en voert ze uit. Ook zorg jij voor content creatie en event coördinatie van kleinere beurzen en events. Jij bent diegene die daardoor een hele belangrijke bijdrage levert aan het bewaken, verbeteren en in stand houden van onze naamsbekendheid, positionering en ons imago. Dit geldt voor zowel de arbeidsmarkt als richting (potentiële) klanten. Ook onze eigen medewerkers worden hierbij niet vergeten.  Een selectie van dingen waar je je mee bezig gaat houden:

  Grafisch ontwikkelen, beheren en actueel houden van o.a. templates en kantoormaterialen, product- en systeemelementen (stickers, signing, handboeken e.d.) en promotie- en presentatiematerialen, zoals brochures, handleidingen, advertenties, (online) banners enz;
  Verantwoordelijkheid nemen voor de juiste huisstijl in de breedste zin van het woord;
›  Plannen, organiseren en (laten) uitvoeren van kleinere beurzen, bijeenkomsten en events in zowel binnen- en buitenland (soms ook op locatie), als bij Inther zelf;

Je houdt je verder bezig met sponsoring management, het organiseren van give aways, het onderhouden van contacten met externe partijen, zoals standbouwers en bureaus. Je denkt mee over de marketing & communicatie strategie en geeft advies over allerlei kansen, mogelijkheden, trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Dit is jouw verhaal. 

Vrienden en collega’s vinden jou organisatorisch sterk en bewonderen hoe gestructureerd jij bent. Plannen en prioriteiten stellen vind je fijn en je houdt je er ook aan. Je vindt het leuk om in een jonge en dynamische omgeving te werken, waarin veel tegelijkertijd gebeurt. Als je je verder ook nog in het volgende herkent, dan weet je meteen: dit is mijn volgende uitdaging!

  HBO-opleiding richting Marketing en Communicatie en/of ong. 2-6 jaar relevante ervaring op dat niveau in een B2B omgeving;
›  Je hebt grafisch inzicht en aantoonbaar goede kennis van en ervaring met programma’s als Illustrator, Indesign en Photoshop;
›  Je bent creatief en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband, en samen met andere teams en externe partijen te werken;
  Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is welkom.

Dit krijg je van ons. 

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring verdien je als Marketing & Communicatie Medewerker bij ons tussen € 2.775,- en € 3.963,- bruto per maand op fulltime basis. Parttime (min. 32 uur) is eventueel bespreekbaar. Dit vind je daarnaast ook belangrijk:

  Veel vrijheid en eigen initiatief voor het invullen van jouw eigen functie in een groeiend en internationaal actief bedrijf met gezellige, veelal jonge collega’s;
  30 vakantiedagen (op fulltime basis), waarvan 3 jaarlijks collectief vastgelegde sluitingsdagen;
  Opleidingsmogelijkheden naar keuze binnen je vakgebied;
  Jaarlijks netto €140 vitaliteitsbudget voor jouw sportabonnement en/of -benodigdheden;
  Iedere dag een uitgebreid lunchbuffet met o.a. vers afgebakte broodjes in onze eigen kantine met een bijdrage van Inther. En als je daarna nog energie kwijt wilt, speel je bijvoorbeeld met je collega’s een potje tafelvoetbal of je gaat mee wandelen!
  Meer dan 50 bedrijfsfeestjes per jaar aan onze eigen, in-house Inther bar met wekelijkse vrijdagmiddagborrels, legendarische Inther-parties en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis. 

Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarmee we met elkaar omgaan. Wij staan voor een prettige, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. We vieren successen en hebben als team plezier in ons werk. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Maar we gaan ook voor gedegen resultaten. Hiervoor krijg je veel ruimte voor eigeninitiatief en we investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Je maakt deel uit van een leuk marketingteam met onze Online Marketeer Floor en jouw leidinggevende en coach Raymond. Onze Marketingafdeling is onmisbaar voor een gedegen naamsbekendheid en een positief imago in de markt. Hiervoor breidt het team momenteel de internationale marketing en communicatie van Inther fors uit vanuit een gedegen plan en daar gebruiken we ook graag jouw input en creativiteit voor!
Lijkt dit jou een leuke uitdaging en wil je ook graag deel uitmaken van ons Marketingteam? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je vooraf nog vragen, neem dan gewoon contact met mij op: Loes Duffhues +31 (0)6 2968 1750 en/of kijk op onze website www.inthergroup.com. Spreken we elkaar binnenkort?