Menu

IT Administrator

Werk jij graag bij een informeel bedrijf in een internationale en jonge omgeving? Wil jij graag op feestjes vertellen dat jouw werkgever achter de schermen van Amerika tot en met Australië een onmisbare speler in e-commerce is? En is IT helemaal jouw wereld? Dan is deze job iets voor jou!

 

Dit is jouw werk.

Als IT administrator hou jij je met verschillende zaken bezig. Zo komen er dagelijks vragen/problemen van je collega's binnen via ons ticketsysteem; jij weet deze te prioritiseren en vlot af te handelen. Verder los jij vragen, problemen en storingen binnen onze ICT bedrijfssystemen op en draag je hiervoor oplossingen en verbetering aan. Hoe ziet jouw dag er verder uit: 
  Je maakt gebruikershandleidingen bijvoorbeeld voor het schrijven van uren, voor het gebruik van onze AFAS pagina etc. én verzorgt regelmatig ook trainingsmateriaal; 
  Jij mag meedenken over IT projecten zoals het inrichten van een nieuwe CMDB, een nieuw ticketsysteem én in de toekomst de overgang van Windows 10 naar 11; 
  Het dagelijks beheren van onze AzureAD omgeving, aanmaken van gebruikers en beheren van gebruikersrechten behoort ook tot jouw taken.

Van het implementeren van verbeter- en standaardisatievoorstellen tot en met het installeren van laptops en klaarmaken van werkplekken, afwisseling gegarandeerd!

Dit is jouw verhaal. 

Je komt recht uit de schoolbanken óf hebt al een beetje kunnen proeven van het werkende leven. Het zou mooi zijn als je al wat ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie, maar dit is zeker geen vereiste. Als persoon ben jij altijd bereid om een ander te helpen, denk jij in oplossingen en ga je secuur te werk. Het stellen van prioriteiten is voor jou geen probleem en een beetje stress daar kun jij wel tegen! Verder breng jij onderstaande nog met je mee;
  Je bent fulltime beschikbaar;
›  Je spreekt en schrijft prima Nederlands en Engels. 

Dit krijg je van ons.

Afhankelijk van je kennis en ervaring verdien je als IT Administrator tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. Daarnaast heb je recht op:
  Veel vrijheid voor het invullen van jouw eigen functie, waarbij je ontzettend veel gaat leren;
›  27 vakantiedagen en 3 jaarlijks collectief vastgelegde sluitingsdagen;
  Opleidingsmogelijkheden naar keuze binnen je vakgebied;
  Jaarlijks netto €140 vitaliteitsbudget voor jouw sportabonnement en/of -benodigdheden;
  Iedere dag een uitgebreide lunch met o.a. vers afgebakte broodjes in onze eigen kantine met een bijdrage van Inther. En als je daarna nog energie kwijt wilt, speel je bijvoorbeeld met je collega’s een potje tafelvoetbal;
  Wekelijkse vrijdagmiddagborrels aan onze eigen Inther bar, legendarische Inther-parties en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis.

Inther Group is een integrator van hybride intralogistieke systemen binnen magazijnen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Blokker, HEMA, Skechers, Picnic en Coolblue. Wij zorgen er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken. We analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware.
Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarop we met elkaar omgaan. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Als IT Administrator kom je terecht in een klein team en ga je werken met een brede IT-infrastructuur. Hierdoor krijg je overal iets van mee en ga je als starter erg veel leren en breed opgeleid worden. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Heb je vooraf nog vragen, neem dan gewoon contact met mij op: Loes Duffhues +31 (0)6 29681750 en/of kijk op onze website www.inthergroup.com. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!