Menu

Hardware Engineer Eplan

Ben jij de gedreven Hardware Engineer, de architect van de elektrotechnische installaties van onze logistieke systemen? Zorg jij er mede voor dat onze toonaangevende klanten met onze systemen hun belofte “vandaag besteld, morgen in huis” kunnen waarmaken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Hardware Engineer maak je deel uit van het engineering team van Inther Group.

 

Inther kenmerkt zich als een jonge, sterk groeiende organisatie waarin vertrouwen, verantwoordelijkheid, flexibiliteit en jouw ontwikkeling centraal staan en de basis vormen van onze unieke cultuur.

Dit is jouw werk. 

Jij bent als Hardware Engineer verantwoordelijk voor het ontwerpen van elektrotechnische installaties van onze logistieke systemen. Dit doe je op basis van lay-out tekeningen en functionele specificaties. Bij Inther staan we voor groei en innovatie en willen we onze systemen steeds slimmer inrichten. Als Hardware Engineer lever je hierin een belangrijke bijdrage. Dit doe je door standaardisatie en automatisering van onze hardware en processen. Verder ben je verantwoordelijk voor:

› Het maken van berekeningen op het gebied van bekabeling en warmtehuishouding;
› Verantwoordelijk voor opleveren van bestelinformatie voor het realiseren van de elektrotechnische installatie;
› Het beheren van het artikelbestand en macro-projecten ten behoeve van Eplan;
› Het optimaliseren en standaardiseren van de elektrotechnische engineering;
› Aansturen en begeleiden van collega hardware engineers;
› Begeleiden van het uitbesteden van panelenbouw;
› Het fungeren als vraagbaak voor elektrotechnische vragen vanuit de organisatie en on site installatie.

Dit is jouw verhaal. 

Jij vindt het leuk om in projecten te werken, waarbij je zowel zelfstandig als met collega’s en/of klanten werkt. In jouw werk ben je nauwkeurig, creatief en continue op zoek naar verbetering. Daarbij ben je altijd op de hoogte van de meest relevante normen. Verder breng je onderstaande met je mee:

› Hbo werk- en denkniveau richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar;
› Enkele jaren relevante werkervaring;
› Ervaring met Eplan P8 en ervaring met Eplan Cogineer is een pré;
› Een “can do” mentaliteit;
› Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit krijg je van ons. 

Als Hardware Engineer verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de € 2.775,- en € 4.440,- bruto per maand. Verder bieden wij jou:

Veel vrijheid voor het invullen van jouw eigen functie;
30 vakantiedagen, waarvan 3 jaarlijks collectief vastgelegde sluitingsdagen;
Opleidingsmogelijkheden naar keuze binnen je vakgebied;
Jaarlijks netto €140 vitaliteitsbudget voor jouw sportabonnement en/of -benodigdheden;
Legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis. 

Een succesvolle afhandeling van onze projecten kan niet zonder onze afdeling Engineering plaatsvinden. Het team is altijd op zoek naar een nóg efficiëntere en betere werkmethode en daar gebruiken we in de toekomst graag jouw input en creativiteit voor. Je rapporteert als Hardware Engineer rechtstreeks aan onze Lead Project Engineer, die jou optimaal zal coachen. Binnen Inther Group is er veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Iedere dag wordt er gezamenlijk geluncht in de kantine en meestal wordt er wel een wandeling gemaakt. Op vrijdagmiddag gaat de tap open en drinken we een lekker (wit)biertje!

Wil jij graag deel uit maken van dit team? Klik dan op onderstaande Apply button! Heb je vooraf nog vragen, neem dan gewoon contact met mij op: Loes Duffhues +31 (0)6 2968 1750 en/of kijk op onze website www.inthergroup.com. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!