Menu

Business Development Manager

Sta je er wel eens stil bij wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is een integrator van hybride intralogistieke systemen binnen magazijnen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals Blokker, HEMA, Skechers, GM en Pepsico. Mede dankzij onze systemen én onze medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.


Wij analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware. We groeien hard en hebben de ambitie om nog verder door te groeien binnen de Europese markt en met name de Benelux. En daar hebben we jóu bij nodig! Haal jij samen met het Sales team de volgende aantrekkelijke klant binnen?

Dit is jouw werk. 

Als ervaren Business Development Manager en na een gedegen inwerkperiode ken jij onze markt op je duimpje en zie je snel nieuwe kansen. Je voelt je verantwoordelijk voor het realiseren van onze groei binnen de Europese markt (met focus op de Benelux regio) en benadert hiervoor proactief nieuwe potentiële klanten. Je neemt regelmatig contact met hen op en weet hen gemakkelijk en succesvol te overtuigen van onze hybride en geautomatiseerde intralogistieke systemen, producten en onderscheidende werkwijze om zo offerteaanvragen en projecten te kunnen binnenhalen. Dit vind je leuk in je werk:

Actief prospecteren en creëren van een gedegen prospect pipeline binnen je groeiende netwerk;
Nieuwe, veelbelovende opportunity’s identificeren op basis van analyse van de markt, trends en ontwikkelingen;
Op overtuigende wijze aan potentiële klanten onze hybride logistieke oplossingen en onderscheidende samenwerking presenteren;
Samen met het Sales team contracten/orders binnenhalen.

Dat is jouw verhaal.

Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) opgedaan in het projectmatig verkopen van investeringsprojecten en al een netwerk opgebouwd binnen de logistieke of material handling industrie. Het spreekt voor zich dat jouw communicatieve, commerciële en onderhandelingsvaardigheden uitstekend zijn. Daarnaast breng je mee:

› Een afgeronde technische en/of commerciële hbo/wo-opleiding;
› Aantoonbare technische affiniteit met een commerciële mindset;
Je vindt het helemaal niet erg om regelmatig te reizen;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Dit krijg je van ons. 

Als Business Development Manager verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de €4000,- en €5400,- bruto per maand. Verder krijg je:

Veel vrijheid voor het invullen van jouw eigen functie;
Een leaseauto;
30 vakantiedagen, waarvan 3 jaarlijks collectief vastgelegde sluitingsdagen;
Opleidingsmogelijkheden naar keuze binnen je vakgebied;
Jaarlijks netto €140 vitaliteitsbudget voor jouw sportabonnement en/of -benodigdheden;
Wekelijkse borrels aan onze eigen Inther bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Bij Inther kom je thuis. 

Als Business Development Manager ben je onderdeel van het Sales team (12 ambitieuze en gedreven collega’s met ieder zijn/haar eigen expertise) en rapporteer je aan onze Manager Sales, Dick. Team Sales is altijd op zoek naar een nóg efficiëntere en betere werkmethode en daarvoor gebruiken we ook graag jouw input en creativiteit! Natuurlijk heb je ook veel contact met andere afdelingen binnen Inther.
Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarop we met elkaar omgaan. Wij staan voor een prettige, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. Wij houden van successen vieren en als team plezier hebben in ons werk. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Wij zijn een enthousiast team dat voor gedegen resultaten gaat. Hiervoor krijg je veel ruimte voor eigeninitiatief en investeren we ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden: Saamhorig, kennis delend en extravert om tot doordachte en solide oplossingen te komen.

Lijkt het jou een leuke uitdaging om deel uit te maken van ons Sales team? Klik dan op de Apply button! Heb je vooraf nog vragen, neem dan gewoon contact met mij op: Loes Duffhues +31 (0)6 2968 1750 en/of kijk op onze website www.inthergroup.com. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!